Contact >

Vakantiehuis te Botassart


Homepagina > NL > Voorstelling van de omgeving

Voorstelling van de omgeving

Vakantie in het hart van een opmerkelijk dorp door observatiepunten over de Semois, waaronder het beroemde en legendarische "Graf van de reus"

Het dorp Botassart zelf heeft een architectonische, esthetische en historische waarde, gevormd door het geheel van de oude kasteelhoeve en bijgebouwen, een kleine vierkante kapel uit de zestiende eeuw, zijn park en de sobere Ardeense huizen.

De 2 huizen zijn gelegen aan de rand van het bos in het klein Ardeens dorpje, rustig gelegen aan de Semois, op 100 meter van "het Graf van de reus", in de buurt van BOUILLON.

De overspanning (2/4 personen)

Eerste verdieping: woonkamer (tv, ADSL), eetkamer, keuken (magnetron, elektrische oven), badkamer (douche), toilet, 1 slaapkamer (1x2), mezzanine (1x2 personen), kinderbed en kinderstoel. Gazon, tuin, terrassen, BBQ.

De Schuur (4/6 personen)

Begane grond: woonkamer (TV, ADSL, houtkachel), keuken (magnetron, vaatwasser, elektrische oven) met een kinderstoel, wc en op de verdieping: 1 slaapkamer (1x2 personen) en een kinderbed, 1 kamer (2x1), mezzanine (1x2 personen), badkamer (douche, toilet). Gazon, tuin, terrassen, BBQ.

De voorstad = de overspanning en de schuur (maximaal 10 personen)

De schuur is ontworpen voor 10 personen om er samen te kunnen eten. Kinderen of baby’s tellen als één persoon omwille van de verzekering, en daarom mogen wij niet boven dit aantal gaan. Dank u voor uw begrip.


NB: toegang en gemeenschappelijke kelder (wasmachine, droger, strijkijzer en vriezer).

Tijdens uw verblijf moet u dekbedovertrekken, kussenslopen, lakens(90/140), handdoeken, handdoeken meebrengen. Je beschikt over schoonmaakproducten ter plaatse voor het onderhoud.

Je beschikt tevens ook over een raclette, fondue set, een broodrooster, een mix-soep, een waterkoker, een koffiezetapparaat, ........ .

Om de goede verstandhouding met de buren te bewaren, evenals het behoud van de kwaliteit van de woning, aanvaarden we enkel gezinnen en geen groepen van jongeren die een evenement komen vieren.


  • Mevrouw en Mijnheer
    Bernard en Agnès Courmont Poncelet
  • Straat van Neumoulin, 12
  • 6833 Botassart
  • GSM :
    +32 (0) 472/74.43.59
    +32(0)479912420
MAIL
PARTAGEZ